Snellman Sotheby’s International Realty®

Tänä päivänä 84 maassa, 1115 välitystoimiston ja 26 500 välittäjän vahvuudella palveleva Sotheby’s International Realty® kuuluu maailman suurimpiin kiinteistöalan brändeihin. Globaali verkostomme avaa asiakkaille eri puolilla maailmaa oven kansainvälisille arvokiinteistömarkkinoille.

Upea toimistomme palvelee
teitä arkisin 10:00 – 17:00
sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.

Sotheby’s®
Huutokauppakamari

Lue lisää

Sotheby’s
International Realty®

Lue lisää

Tutustu
henkilökuntaamme

Ota yhteyttä

Sotheby’s® & Sotheby´s International Realty®

Vuonna 1744 perustetun, perinteikkään Sotheby’s huutokauppakamarin rinnalle perustettiin vuonna 1976 kiinteistönvälitysketju, jonka toiminnan kulmakivenä on tarjota laatutietoisille asiakkaille kiinteistömarkkinoilla yhtä vahvaa markkinaosaamista ja palvelutasoa kuin taiteen ja antiikin välityksessä, yksilöllisesti ja hienovaraisesti.

Snellman Sotheby’s International Realty®

Snellman Sotheby’s International Realty Finland aloitti toimintansa Helsingissä syksyllä 2015. Olemme yksi harvoista arvokiinteistöihin erikoistuneista välittäjistä, joka pystyy tarjoamaan laatutietoisille asiakkaille ainutlaatuisia kohteita ja yksilöityä palvelua niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Välitämme ainutlaatuisia kohteita, tyylillä.

Oletpa ostamassa tai myymässä asuntoa, kiinteistöä, vapaa-ajan kohdetta, maatilaa tai kokonaista kartanoaluetta, haluamme auttaa sinua tekemään elämäsi kaupat.

Olemme kotonamme niin kotikulmillasi kuin kansainvälisillä arvokiinteistömarkkinoilla.

Palvelufilosofiamme

Unelma täydellisestä kodista on unelmiemme työtä, sillä koti on paikka, jossa saavutettavissa oleva elämänlaatu kiteytyy parhaiten. Parasta luksusta koti on silloin, kun siinä on jotakin erityistä verrattuna alueen muihin asuntoihin sekä silloin, kun se vastaa asukkaidensa elämäntyyliä ja unelmia. Eksklusiivinen koti on erityinen niin ratkaisuiltaan, rakennuksena kuin sijainniltaan.

Kiinteistönvälittäjänä ja arvoasuntojen asiantuntijana olemme ylpeitä saadessamme yhdistää toisiinsa täydellisesti yhteensopivat kodit sekäasukkaat. Jokainen välittämämme koti on yhtä ainutlaatuinen kuin jokainen asiakkaamme.

Suomessa olemme keskittyneet välittämään pääkaupunkiseudun ja sitä ympäröivän rannikkoalueen premium-asuntoja ja -kiinteistöjä. Valikoimaamme kuuluu muun muassa laadukkaita loft-ja penthouse-asuntoja sekä arvokkaita uudisrakennuskohteita. Lisäksi välitämme vapaa-ajankohteita rannikon huviloista Lapin hiihtomajoihin.

Avaamme uusia ovia