På kommande

På kommande

143 m2

BOSTADSYTA

323 m2

TOTAL YTA

1 950 000 €

PRIS

Marjaniemi

STADSDEL

750 m2

TOMTSTORLEK

 

Ett av Helsingfors finaste havsutsikter i Marudd.

Puolaharju 12 b, 00930 Helsingfors

Egnahemshus | 7h, k, p, lasp, terassi, khh, vh, 3 kph, 4 wc, s, spa, kuntosali

Beskrivning

Ett modernt passivt stenhus ritat av den respekterade arkitekten H.Lauronen på Lingonåsens paradplats, möblerat, som uppfyller framtidens isolerings- och värmekrav. Design, material och utförande på hög nivå garanterar en trevlig vardag och ekonomiska boendekostnader.

Önskan om ett privat boende har tagits i beaktande vid gårdsplaneringen. Terrassområdet är lyxigt och kröns av en integrerad jacuzzi. Terrassen har även en utomhus gasspis. Terrassen är också täckt till största delen, så grillfester kan lätt ordnas även vid dåligt väder. Tillgång till huset från terrassen sker genom två dörrar, varav en leder direkt till spaavdelningen. I spaet kan du njuta och koppla av i en uppvärmd bädd i hamam stil, i en högkvalitativ bastu eller i husets andra jacuzzi. Den främre gården och de övre terrasserna är uppvärmda, vilket underlättar snöarbetet och håller gårdarna torra.

På det ljusa entréplanet ansluter ett fräscht Novart-kök med Festivo högkvalitativa vitvaror med en stor köksö och vinskåp till vardagsrummet. Väggen mot havet i vardagsrummet är helt i glas och utsikten är helt unik. Glasväggen är utrustad med en massiv skjutdörr, när den öppnas fortsätter vardagsrummet sömlöst ut på den stora övre terrassen. Glasväggen är även utrustad med elektriska mörkläggningsgardiner. På entréplan finns även en master bedroom med klädkammare och ett badrum, varifrån det finns utgång till en stor inglasad terrass med havsutsikt. Sovrumsterrassen ansluter även till vardagsrumsterrassen med en stor skjutdörr.

På övervåningen finns tre sovrum, varav ett leder till en balkong med havsutsikt. På övervåningen finns även ett badrum och en toalett. På bottenvåningen finns en harmonisk spaavdelning för vardagslyx och ett brasrum med en liten bar, arbetsrummet ligger i ett lugnt hörn. På bottenvåningen finns även en tvättstuga, i anslutning till detta finns torkrum, garderob och teknikrum. På nedervåningen finns även en toalett och en tvättränna vars övre ände finns i hallen på övervåningen.

Från husets nedre altan går man via trappor till ett separat utrymme, som är ca 35m2 stort, där det finns ett nybyggt gym, som är utrustat med högkvalitativ och värdefull Technogym-utrustning, en gummimatta och en hel – väggspegel. Det finns även ett litet extra hobbyrum bakom spegelväggen.

Allt är mer än genomtänkt i detta hus, som även lämpar sig som representativ bostad. Med ett mycket mångsidigt belysningssystem kan du få den atmosfär du gillar i varje utrymme. Musikälskare kommer att bli förtjusta av ljudsystemet integrerat i väggarna. Marudds strand och en högkvalitativ båtklubb intill.

Kom och se denna förtrollande helhet. Huset säljs möblerat inklusive gymutrustning. Vi är en pålitlig förmedlare, vi fungerar som säkerhet för både säljaren och köparen, det är därför vi verifierar köparens identitet. Var beredd på att visa din legitimation när du kommer till visningen.

Boka din egen privata visning, välkommen!

Christer Björklöf, Sotheby’s International Realty, +358456507453, christer.bjorklof@sothebysrealty.fi

Tilläggsinfo och visning

Christer Björklöf

Sales Associate
+358456507453
christer.bjorklof@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 950 000 €    6 037,15 €/m2

Inteckningar

1 533 600 €

Fastighetsskatt

Energiklass

Energiklass

B2013

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

91-45-28-17

Tomtstorlek

750 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Stadsplan

Use of water

Kommunalt

Byggfakta

Byggnadsår

2017

Våning

3

Building material

Sten

Roof type

Plåt

Ventilation system

Maskinell tilluft, Maskinell frånluft, Värmeåtervinning

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse