På kommande

På kommande

260 m2

BOSTADSYTA

401 m2

TOTAL YTA

1 250 000 €

PRIS

Musslax

STADSDEL

5 052 m2

TOMTSTORLEK

 

Rymligt hem med bästa läge och disposition av utrymmena!

Mustanlahdentie 4 A 11, 02780 Esbo

Egnahemshus | 5 sovrum, vardagsrum, matsal, kök. Övre våning, stor hall/vardagsrum/öppen spis, hjälpkök, bastu, 2 badrum, 2 WC, tvättstuga, 2 klädkammare, förråd, 2 bilars garage

Beskrivning

Stenhusets robusthet, lugn och energieffektivitet, fantastiska rymdlösningar för en barnfamilj, rymd, lyxiga detaljer och funktionalitet. Är dessa kriterier för ditt nya drömhus? I så fall kan denna mycket välskötta bostad som väntar på nya ägare på Musslax-backen i Kurtby bli din.

Detta hem erbjuder en fantastisk miljö för en mycket varierad vardag, familjearbete, aktiviteter och hobbyer. Fem separata rum fungerar antingen som fler sovrum eller, vid behov, som egna fjärrarbetsstationer. Eller som sina egna spel- och datarum.

De delade och rymliga vardagsrummen med eldstäder på båda huvudvåningarna fungerar utmärkt som scener för gemensamt boende, och fönsterväggen och taket i torndelen av vardagsrummet som reser sig till nästan sju meter ger detta utrymme en stor känsla av rymd. Det lilla extraköket på övervåningen ger också möjlighet till exempelvis andra generationens relativt självständiga boende eller en eventuell annan tillfälligt boende. Spa och bastuavdelningen på övervåningen, med sin stora bubbelpool och bastu, tjänar hela den stora eller lilla familjen. Efter bastun är det underbart att sitta på de insynsskyddade balkongerna och terrasserna runt huset för att antingen svalka sig, äta, eller på annat sätt bara njuta av lugnet.

Med en total yta på ca 400 m2 finns det utrymme innanför dessa välisolerade och bärande väggar som kan ändras efter dina egna behov och önskemål. De 140 m2 av källarytan kan utnyttjas till din egen stora arbetsyta, studio, lager, gym, vad du än behöver för ett stort, varmt utrymme.

När man tänker på en fungerande vardag och samtidigt sinnesro så kunde läget för detta hem inte bli bättre. Musslax närhet till kollektivtrafikförbindelser, den nybyggda tunnelbanan och Köklax tågförbindelse samt närheten till Länsiväylä och den närliggande bussen gör vardagen smidig och användandet av färdförbindelserna effektivare.

Om detta hem känns som ditt eget, boka gärna tid för din egen privata visning. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 250 000 €    3 117,21 €/m2

Inteckningar

500 000

Fastighetsskatt

1800.00 €/år

Vattenavgift

16,67 €/mån

Disponent

250.00 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

49-45-156-22

Tomtstorlek

5 052 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2007

Våning

3

Internet

Elisa valokuitu ja antennijärjestelmä.

Andra uppgifter