På kommande

På kommande

170 m2

BOSTADSYTA

199 m2

TOTAL YTA

450 000 €

BUDGIVNING MED START FRÅN

Sallatunturi

STADSDEL

7 450 m2

TOMTSTORLEK

 

Stor stuga i närheten av en sjö, ski center och nationalpark

Keselmäjärventie 5, 98900 Salla

Villa | 3mh, oh/tupa, th, k, s, kph, 2wc, khh, parvi, jossa makuutiloja ja varasto

Beskrivning

Närheten till skidcentret och skidbackarna, skönheten, renheten och lugnet i nationalparken med dess åsar, raviner, faror, bäckar och träsk, den fiskrika sjön med sina sandstränder, tidlösa lugnet som bara en stuga byggd av kelohonka erbjuder sin omgivning … Är dessa en del av din familjs kriterier för din egen fritidsplats som lämpar sig för användning året runt? I så fall kan denna plats bli din.

Denna stuga är byggd på en av de bästa tomterna i Salla, bredvid underbara landskap. De omgivande fjällen och sjön som glittrar hela dagen framför ögonen på sommaren skapar en unik atmosfär för denna stuga som du inte hittar någon annanstans. Den intilliggande tomten till salu i anslutning till denna fastighet, som är avstyckad till rekreationsområde, ger ytterligare lugn till platsen. Din integritet garanteras därför så mycket som möjligt – nära de av alpinåkarna uppskattade backarna.

Och om stugans placering är noga genomtänkt, så är stugans rumsliga lösningar och dess funktionella detaljer också det. Rymligheten i det stora vardagsrummet med sina stora fönster mot Keselmäjärvi, Salla- och Ruuhifjällen, det rymliga köket med ugn och braskamin, sovrummen med egen ro för inkvartering av cirka tio personer, en vacker öppen spis, badrummet med bastuutsikt mot sjön, och inte minst det skyddade uteköket, verkar alla tjäna en perfekt funktionell och bekväm samvaro och avkopplingssemesterstunder. Här kan du njuta av de fyra årstiderna, och alla som vi är vana vid att njuta av dessa fyra vilt skilda årstider.

Salla är ett av Lapplands fjällresmål, kanske fortfarande okänt för många, men definitivt värt ett besök. Om du föredrar att laga mat hemma i stället för att spendera kvällen på gourmetrestauranger, njuta av korta liftköer i alpinbackarna, skidspår och utomhusområden, och det finns tillräckligt med tjänster för livsmedelsbutiker en kort bilresa bort, lokala restauranger, turism och upplevelseerbjudanden, förstås, då finns det inget bättre ställe än Salla.

Transport från Rovaniemi eller Kuusamo flygplats kan göras med buss ett par hundra meter från stugan. Och när du väl kommer hit vill du inte åka direkt. Vänligen boka tid för visning av denna unika helhet och var beredd att tappa ditt hjärta till denna plats. Vi ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

450 000 €    2 261,31 €/m2

Inteckningar

0

Fastighetsskatt

931.92 €/år

Vattenavgift

37,50 €/mån

Disponent

100.00 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

732-409-66-64 ja 732-409-66-76

Fastighets namn

Aitokeselmä ja Ilkkala II

Tomtstorlek

7 450 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

1991

Våning

1-2

Andra uppgifter