På kommande

På kommande

122 m2

BOSTADSYTA

186 m2

TOTAL YTA

1 280 000 €

PRIS

Rukatunturi

STADSDEL

4 700 m2

TOMTSTORLEK

 

En unik stuga för användning året runt!

Kemijärventie 223 A, 93830 Kuusamo

| 3h, k, kph, wc, et, ph, s, parvi, jossa nukkumatilaa, rantas., savus., ak, var

Beskrivning

Tidlösa unika lugnet som bara en stuga byggd av kelohonka (polarfuru) stockar kan ge, glittret från sjön som omger tomten, de lugnande baden i tre olika bastur, fiske, skidbackar, de olika tjänsterna i det närliggande skidcentret Ruka; trevlig fritid året runt. Allt detta erbjuds i denna helt unika helhet.

Denna stuga är byggd på en plats där du vill tillbringa din fritid året runt. På hösten färgas omgivningarna av lövträdens färgprakt, på vintern snövitheten, sjöns skidbackar och polarnätternas förtrollande atmosfär, på våren skiner solen på fastigheten från morgonen till natten, och på sommaren finns det förutom den vackra grönskan, lugnet och det vackra sjölandskapet även möjlighet för fiske.

Stugans läge är idealiskt med tanke på din egen stilla tillvaro och samtidigt kunna åtnjuta av all service och hobbymöjligheterna i Ruka byn. Kabinens rumsliga lösningar och dess funktionella detaljer är också idealiska. Ett stort men mysigt vardagsrum med underbar öppen spis, öppen kökslösning som utgör en naturlig del av helheten med plats för ett stort matbord, två sovrum och en enorm inglasad terrass, allt bidrag till goda och avkopplande semesterstunder.

Även om detta är en unik fastighet så erbjuder Ruka- och Kuusamo-regionerna även fritidsaktiviteter året runt. På vintern erbjuder Ruka center det bästa med sina välskötta skidpister, men också de många vandringsdestinationerna i området, de vackra platserna att besöka formade av naturen, och å andra sidan bara tystnaden, lugnet och skönheten i området är saker som kommer att beundras över hela Europa. Ruka erbjuder allt från gourmetrestauranger till en mängd olika upplevelse- och turismtjänster, och den omgivande vildmarken erbjuder besökaren en total tystnad, naturens renhet och skönhet.

Att ta sig hit till den naturliga skönheten och idyllen är lätt från Kuusamo flygplats, som ligger bara ca 20 km bort. Om du känner att denna vackra stuga på din egen privata udde kan bli din, vänligen kontakta oss en privat visning.

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 280 000 €    6 881,72 €/m2

Fastighetsskatt

665.14 €/år

Disponent

216 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

305-416-29-25

Fastighets namn

MESTARIMAJA

Tomtstorlek

4 700 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Delgeneralplan

Use of water

Kommunalt

Byggfakta

Våning

2

Building material

Timmer

Roof type

Filt

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse