På kommande

På kommande

320 m2

BOSTADSYTA

405 m2

TOTAL YTA

5 700 000 €

PRIS

Kauniainen

STADSDEL

2 870 m2

TOMTSTORLEK

 

På bästa tomten i Grankulla erbjuds ett helt nytt drömhus med strandbastu

Jollakuja 7, 02700 Grankulla

Egnahemshus | 5 mh, k, oh, 3 kph, s, 2 wc, mediah, p, rantasauna, ak, terassi

Beskrivning

Detta mysiga och arkitektoniskt fascinerande hus har charmig utsikt över sjön i väster. Huset är en exceptionellt lyckad kombination av högkvalitativ design ute och inne, kombinerat med återhållsam färganvändning som ger en högkvalitativ och mysig atmosfär.

På entréplan finns förutom mat- och sällskapsdelen (med underbar utsikt) ett platsbyggt kök som också ligger i omedelbar närhet av en inglasad uteservering för middag, ett TV-rum, samt en master bedroom med walk-in closet och eget badrum.

Det finns upp till fyra sovrum på andra våningen. En av dem används just nu som arbetsrum. Det finns också walk-in closet, ett badrum och en stor terrassbalkong med utsikt över sjön.

I källarplan finns ett gym och ett mysigt mediarum, tvättstuga (huset har ränna för tvätt nedkast) och en bastuavdelning.

Mellan huset och strandbastun finns en väl tilltagen utomhuspool som värms upp av jordvärme. Med strandbastun på egna gården kan du komma rätt in i stugstämning och förutom poolen kan du även bada från bastuns brygga eller från din egen sandstrand. På vintern plogas det för en skridskobana på sjön.

Den stora tomten är helt färdigbyggd och här finns gott om blommor, bärbuskar och planteringar, gräsmattor och terrasser, sittgrupper och en privat basketplan. Det finns en carport med laddare för el- och hybridbilar.

Tilläggsinfo och visning

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

5 700 000 €    14 074,07 €/m2

Inteckningar

2 500 000 €

Fastighetsskatt

4193.29 €/år

Energiklass

Energiklass

A2018

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

235-3-370-8

Tomtstorlek

2 870 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Stadsplan

Byggnadsrätt

2870 m2

Use of water

Kommunalt

Byggfakta

Byggnadsår

2021

Våning

3

Building material

Tegel

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse