Tulossa

Tulossa

143 m2

ASUINPINTA-ALA

323 m2

KOKONAISALA

1 950 000 €

MYYNTIHINTA

Marjaniemi

KAUPUNGINOSA

750 m2

TONTIN PINTA-ALA

 

Yksi Helsingin hienoimmista merinäköaloista Marjaniemessä.

Puolaharju 12 b, 00930 Helsinki

Omakotitalo | 7h, k, p, lasp, terassi, khh, vh, 3 kph, 4 wc, s, spa, kuntosali

Kuvaus

Puolaharjun paraatipaikalle arvostetun arkkitehti H.Laurosen suunnittelema moderni passiivikivitalo kalustettuna, täyttäen tulevaisuuden eriste- ja lämpönormit. Korkeatasoinen suunnittelu, materiaalit ja toteutus takaavat miellyttävän arjen ja edulliset asumiskustannukset.

Pihasuunnittelussa on otettu huomioon hyvin yksityinen asuminen. Terassialue on ylellinen ja sen kruunaa integroitu poreamme. Terassilla on myös kaasulla toimiva ulkotulisija ja se on suurelta osin myös katettu, joten grillijuhlat onnistuvat helposti myös huonommalla säällä. Terassilta kulku taloon tapahtuu kahdesta ovesta, joista toisesta pääset suoraan spa- osastolle. Spassa nautit ja rentoudut hamam-tyylisellä lämpövuoteella, laadukkaassa saunassa tai talon toisessa porealtaassa. Etupiha ja yläterassit on lämpökaapeloitu, helpottamaan lumitöiden tekemistä ja pitämään pihat kuivana.

Valoisassa sisääntulokerroksessa olohuoneeseen yhdistyy tuore Novart avokeittiö Festivon laadukkailla kodinkoneilla sekä isolla saarekkeella ja viinikaapilla. Olohuoneen meren puoleinen seinä on kokonaan lasia ja näköala on ainutlaatuinen. Lasiseinällä on massiivinen liukuovi, jonka avaamalla olohuone jatkuu saumattomasti ulos isolle yläterassille. Lasiseinä on varustettu myös sähköllä toimivilla pimennysverhoilla. Sisääntulokerroksessa on lisäksi vaatehuoneella ja kylpyhuoneella varustettu master bedroom, josta on kulku reilun kokoiselle merinäköalaiselle lasitetulle terassille. Makuuhuoneen terassi yhdistyy myös olohuoneen terassiin isoin liukuovin.

Yläkerran omasta rauhasta löytyy kolme makuuhuonetta, josta yhdestä kulku merinäköalaiselle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös kylpyhuone ja wc.

Alakerroksessa sijaitsee harmoninen spa-osasto arjen luksukseen sekä takkahuone pienellä baaripisteellä, työhuone on rauhallisessa kulmassa omassa rauhassa. Alakerrassa lisäksi kodinhoitohuone, jonka yhteydessä kuivaushuone, vaatehuone sekä tekninen tila. Alakerrassa on myös wc ja pyykkikuilu jonka yläpää on yläkerran aulassa.

Talon alaterassilta on kulku rappuja pitkin erilliseen tilaan joka on kooltaan noin 35m2, sieltä löytyy vasta rakennettu kuntosali, joka on varustettu laadukkailla ja arvokkailla Technogymin laitteilla, kumimatolla sekä koko seinän levyisellä peilillä. Peiliseinän takana lisäksi pieni lisä harrastetila.

Tämän edustuskodiksikin soveltuvan talon viimeistely on viety loppuun asti. Erittäin monipuolisella valaistusjärjestelmällä saat kuhunkin tilaan mieleisesi tunnelman. Musiikin ystäviä ilahduttaa talon integroitu äänentoistojärjestelmä.

Marjaniemen uimaranta ja laadukas venekerho ovat vieressä. Tule paikanpäälle toteamaan tämä lumoava kokonaisuus. Kokonaisuus myydään kalustettuna sisältäen myös kuntosali laitteet.

Olemme luotettava toimija, toimimme sekä myyjän, että ostajan turvaksi, siksi varmennamme henkilöllisyyden näytöllä. Varauduthan näyttämään henkilöllisyystodistuksesi saapuessasi näytölle.

Varaa oma yksityisnäyttösi, tervetuloa!

Christer Björklöf
Snellman Sotheby’s International Realty
+358456507453
christer.bjorklof@sothebysrealty.fi

Lisätiedot ja esittelyt

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 950 000 €    6 037,15 €/m2

Velkakiinnitykset

1 533 600 €

Muut maksut

Lämmitys (kaukolämpö): 290,00 €/kk, kulutuksen mukaan Käyttösähkö: Kulutuksen mukaan, etupihan ja keskikerroksen terassin lämmitys Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan Puhtaanapito: noin 40,00 €/kk, kulutuksen mukaan Kiinteistövero: 1979,42 €/vuosi 2023

Kiinteistövero

Energialuokitus

Energialuokka

B2013

Energiatodistus

On

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

91-45-28-17

Tontin pinta-ala

750 m2

Tontin omistus

Oma

Maasto

Etupiha lämmitetty, sähkötoiminen ajoportti, 3 autolle tilaa. Tonttia kiertää kolmelta sivulta Tuija-aita.

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki, kaavoitus

Käyttövesi

Kunnallinen

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2017

Kerrosluku

3

Rakennusaine

Kivi. Ulkoseinät: Kivirakenteisia Julkisivupinnoite: Rappaus Väliseinät: Levyrakenteiset, kivirakenteiset Välipohjat: Alakerta/ 1. krs., kiviainesrakenteinen 1.krs. / 2. krs. kiviainesrakenteinen

Kattotyyppi/kate

Pelti

Tilat/pinta-alat

Kuntosali/ harraste huone varustettuna laadukkailla ja arvokkailla Technogymin laitteilla, seinän levyinen peili. Lattiat kumilaatta. Varusteet kuuluvat kauppaan.

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys, muoviputket

Ilmanvaihto

Koneellinen tuloilma, Koneellinen poisto, Lämmöntalteenotto

Keittiö

Laadukas Novart keittiö Festivon kodinkoneilla ja iso saareke kahdella uunilla, induktioliesi, viinikaappi, aamiaskaappi.

Kph/WC

Keskikerroksessa: suihku, wc x2, allas, allaskaappi, peili Yläkerrassa: suihku, wc, tupla-allas, allaskaappi, peili Alakerrassa spa: 2x suihku, pukeutumistila, sauna, poreamme, integroitu lepopaikka, kulku terassille jossa ulko poreallas. Tiloissa lattialämmitys, laattalattia, kaakeli seinät.

Lisätietoja

Talo myydään huonekalujen kanssa, sisältäen Technogymin kuntosali laitteet. Etupiha on lämmitettävä, kaukolämpö. Portaat kuntosalille on myös lämmitettävät. Pihan ajoportti tomii kaukoohjaimella ja/tai soittamalla. Koko talossa himmennettävät jotka toimii kännykällä, kaukosäätimellä ja valokatkaisimista.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Palvelut

Päiväkoti Vaapukka, 600 metriä. Botby grundskola vuosiluokat 1-9, palvelukieli Ruotsi Vartiokylän ala-asteen koulu vuosiluokat 1-6. Vartiokylän yläasteen koulu vuosiluokat 7-9. Puotilan ala-asteen koulu vuosiluokat 1-6, palvelu kielet Suomi ja Ruotsi. Marjaniemen Venekerho Ry ja satama noin 300 metriä, linkki: https://www.marjaniemenvenekerho.fi/satamamme/ Marjaniemen uimaranta noin 500 metriä. Bussi 802, 98