Tulossa

Tulossa

260 m2

ASUINPINTA-ALA

401 m2

KOKONAISALA

1 250 000 €

MYYNTIHINTA

Kurttila

KAUPUNGINOSA

5 052 m2

TONTIN PINTA-ALA

 

Avara, loistavan sijainnin ja toimivien tilaratkaisuiden koti!

Mustanlahdentie 4 A, 02780 Espoo

Omakotitalo | 5mh, oh, rt, k, yläk. iso aula/oh/takkah, apuk, s, kphx2, eril.wcx2, et.aula, khh, vhx2, var, at kahdelle autolle

Kuvaus

Kivitalon jämäkkyyttä, omaa rauhaa, toimivia tilaratkaisuja, isoja ikkunapintoja, avaruutta, pitkälle siintäviä näkymiä, ylellisiä yksityiskohtia ja energiatehokkuutta. Mm. tätä kaikkea tarjoaa tämä meren lähellä, kukkulan laella sijaitseva koti.

Tämä merellisen ympäristön vankkarakenteinen talo tarjoaa loistavat puitteet monimuotoiseen arkeen ja harrastuksiin. Viisi huonetta toimivat joko useampana makuuhuoneena tai tarpeen niin vaatiessa etätyöpisteinä. Avarat olohuonetilat kahdessa kerroksessa toimivat loistavasti yhteisöllisen elämisen näyttämöinä ja liki seitsemään metriin kohoava olohuoneen ”torniosan” ikkunaseinä ja katto antavat loistavan avaruuden tunteen tähän tilaan. Molempien kerrosten takat tuovat tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Yläkerran kylpyhuone- ja saunatilat palvelevat isoine poreammeineen ja saunoineen isoakin perhettä. Pesutiloista pääsee suoraan vilvoittelemaan omalle parvekkeelle. Terasseja ja parvekkeita talosta löytyy myös lisää, yksi näistä syksyllä 2023 valmistunut n.27 m2 lasitettu terassi. Talossa on kokonaisneliöitä yhteensä n. 400. Kellarikerroksessa sijaitsevan n. 140m2 varastotilan voi valjastaa omaksi isoksi työtilaksi, studioksi, kuntosaliksi, tai mikä sitten onkaan oma tarve tälle isolle lämpimälle tilalle.

Toimivaa arkielämää ajatellen tämän kodin sijainti ei voisi olla parempi. Mustalahden läheisyys julkisiin liikenneyhteyksiin, metroon sekä Kauklahden junayhteyteen, kuin myös Länsiväylän läheisyys ja läheltä kulkeva linja-auto tekevät arjesta sujuvaa ja kulkuyhteyksien käytöstä tehokasta. Päiväkoteja, kouluja ja uutta lähistöön valmistuvaa lukiota myöten palvelut ovat ihanteelliset lapsiperheelle.

Jos tämä koti tuntuu omaltanne, niin olethan yhteydessä lisätiedoista kysyäksesi ja oman esittelyajan varaamiseksi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 250 000 €    3 117,21 €/m2

Velkakiinnitykset

500 000

Kiinteistövero

1800.00 €/v

Vesimaksu

16,67 €/kk

Isännöitsijä

250.00 €/v

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

49-45-156-22

Tontin pinta-ala

5 052 m2

Tontin omistus

Oma

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki

Käyttövesi

Kaupugin vesijohto

Viemäri

Kunnan

Lisätiedot

Kaupan kohteena on 3/10 määräosa kiinteistöstä. Hallinnanjakosopimus. Tietoliikenneyhteys jokaisessa huoneessa. Rakennusmateriaalina käytetty hyvin eristävää materiaalia, minkä vuoksi talo on erittäin energiatehokas (teräsbetonirakenne). Myös ikkunat ovat energiatehokkaat. Talossa vain ulkoseinät sekä välikatot (ontelolaatta) ovat kantavia, eli huoneiden väliseiniä voi purkaa.

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2007

Kerrosluku

3

Rakennusaine

Betoni

Kattotyyppi/kate

Pulpettikatto, classic profiilipeltikate

Tilat/pinta-alat

Kellarikerroksessa iso varasto/ työskentelytila. Autotalli kahdelle autolle. Molemmat ovat lämpimiä tiloja.

Lämmitys

Sähkö, aurinkopaneeli (tuotto 9000kWh/v), ilmalämpöpumppu (myös viilennys), poistoilmalämpöpumppu, varaava takka x 2

Ilmanvaihto

Koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla (myös viilennys).

Laajakaista

Elisa valokuitu ja antennijärjestelmä.

Keittiö

Täyskorkea jääkaappi (vesi- ja jääpalatoiminto), täyskorkea pakastekaappi, keraaminen liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pöytätasot puu/kivi.

Kph/WC

Lattia laatta, seinät laatta. Peili, lavuaari, kylpyhuonekaapisto (ak), kiinteät valaisimet, saunan kph:ssa kahden istuttava poreamme sekä kaksi suihkua.

Lisätietoja

Olohuoneen ison ikkunallisen seinän ja tilan korkeus n. 6,70m. Ikkunat tässä tilassa tummennettu. Talo on teräsbetonirakenteinen ja erittäin energiatehokas. Kysy lisätietoja sähkönkulutuksesta välittäjältä (syyskuu 2023 sähkölasku 12,76EUR). Syyskuussa 2023 valmistunut alumiinirunkoinen lasitettu terassi autotallin päällä olevaan tilaan, 27,2m2.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Venepaikka 49-878-10-0, osuus yhteinen maa-alue Torkningsplats 49-436-878-2, osuus yhteiseen vesialueeseen 49-876-1-0. Johtoalueen käyttöoikeussopimus (maakaapeli).

Palvelut

Ruokakauppa S-market Saunalahti 1,7 km, Koulut: Saunalahden koulu 1,3 km, Kungsgårdin koulu ja päiväkoti (ruotsinkiel.) 1,9 km, Päiväkoti Touhula Vekaralahti 2,6 km

Liikenneyhteydet

Linja-auto n. 300m

Lisätiedot

Ilmalämpöpumpun ja aurinkopaneelin käyttöönoton jälkeen sähköenergian kustannukset vähentyneet merkittävästi: 2023 huhtikuu 35 EUR, syyskuu 12,76 EUR (lämmitys ja muu sähkön käyttö 2 hlöä).