Tulossa

Tulossa

260 m2

ASUINPINTA-ALA

401 m2

KOKONAISALA

995 000 €

TARJOUSKAUPPA LÄHTÖHINTA

Kallvik

KAUPUNGINOSA

5 052 m2

TONTIN PINTA-ALA

 

Avara, energiatehokas ja toimivien tilaratkaisuiden muuttovalmis koti!

Mustanlahdentie 4 A 11, 02780 Espoo

Omakotitalo | 5mh, oh, rt, k, yläk. iso aula/oh/takkah, apuk, s, kphx2, eril.wcx2, et.aula, kh

Kuvaus

Kivitalon jämäkkyyttä, isoja ikkunapintoja, korkeita huonetiloja, pitkälle siintäviä näkymiä, ylellisiä yksityiskohtia ja energiatehokkuutta. Mm. tätä kaikkea tarjoaa tämä ylväästi kukkulan laella sijaitseva koti.

Merellisen ympäristön vankkarakenteinen talo tarjoaa loistavat puitteet monimuotoiseen arkeen ja harrastuksiin. Viisi huonetta toimivat joko useampana makuuhuoneena, etätyöpisteinä tai vierashuoneina. Olohuonetilat kahdessa kerroksessa ja liki seitsemään metriin kohoava olohuoneen ”torniosa” antavat loistavan avaruuden tunteen tähän tilaan. Molempien kerrosten takat tuovat lämmintä tunnelmaa näihin tiloihin. Yläkerran kylpyhuone- ja saunatilat palvelevat poreammeineen ja saunoineen isoakin perhettä. Pesutiloista pääsee suoraan vilvoittelemaan omalle parvekkeelle. Terasseja ja parvekkeita talosta löytyy myös lisää, yksi näistä syksyllä 2023 valmistunut n. 27 m2 lasitettu terassi. Talossa on kokonaisneliöitä yhteensä n. 400. Kellarikerroksessa sijaitsevan n. 140m2 varastotilan voi valjastaa omaksi isoksi työtilaksi, kuntosaliksi, tai mille tilalle sitten onkaan oma tarve.

Toimivaa arkielämää ajatellen kodin sijainti ei voisi olla parempi. Kallvikin läheisyys julkisiin liikenneyhteyksiin, metroon sekä Kauklahden junayhteyteen, kuin myös Länsiväylän läheisyys ja läheltä kulkeva linja-auto tekevät arjesta sujuvaa ja kulkuyhteyksien käytöstä tehokasta. Päiväkoteja, kouluja ja uutta lähistöön valmistuvaa lukiota myöten palvelut ovat ihanteelliset lapsiperheelle.

Jos tämä koti tuntuu omaltanne, niin olethan yhteydessä lisätiedoista kysyäksesi ja oman esittelyajan varaamiseksi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

995 000 €    2 481,30 €/m2

Velkakiinnitykset

500 000 €

Muut maksut

Sähkön kulutus: 22500 kWh/v

Kiinteistövero

1800 €/v

Vesimaksu

200 €/v

Isännöitsijä

250 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

NOTAVAILABLE

Energiatodistus

On

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

49-45-156-22

Tontin pinta-ala

5 052 m2

Tontin omistus

Oma

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki. Alueelle suunnitellaan pientaloalueen täydennysrakentamista. Alue sijaitsee Kurttilassa, Mustalahdessa. Asemakaavoituksella huolehditaan Espoon rantaraitin jatkamisesta. Suunnittelussa huomioidaan Espoonlahden-Saunalahden Natura-alue ja alueen muut suojeluarvot. Selvitetään myös veneiden talvisäilytyksen mahdollisuuksia.

Käyttövesi

Kunnallinen

Rakennustiedot

Kerrosluku

3

Rakennusaine

Betoni

Tilat/pinta-alat

Kellarikerroksessa iso varasto/ työskentelytila. Autotalli kahdelle autolle. Molemmat ovat lämpimiä tiloja. Olohuoneen ison ikkunallisen seinän ja tilan korkeus n. 6,70m. Ikkunat tässä tilassa tummennettu. Talo on teräsbetonirakenteinen ja erittäin energiatehokas. Kysy lisätietoja sähkönkulutuksesta välittäjältä (syyskuu 2023 sähkölasku 12,76€). Syyskuussa 2023 valmistunut alumiinirunkoinen lasitettu terassi autotallin päällä olevaan tilaan, 27,2m2.

Lämmitys

Aurinkopaneeli (tuotto 9000kWh/v), ilmalämpöpumppu (myös viilennys), poistoilmalämpöpumppu, varaava takka x 2, sähkö.

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto, Koneellinen tuloilma, Lämmöntalteenotto, Heating and cooling

Laajakaista

Elisa valokuitu ja antennijärjestelmä.

Keittiö

Täyskorkea jääkaappi (vesi- ja jääpalatoiminto), täyskorkea pakastekaappi, keraaminen liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pöytätasot puu/kivi.

Kph/WC

Lattia laatta, seinät laatta. Peili, lavuaari, kylpyhuonekaapisto (ak), kiinteät valaisimet, saunan kph:ssa kahden istuttava poreamme sekä kaksi suihkua.

Lisätietoja

Kaupan kohteena on 3/10 määräosa kiinteistöstä. Hallinnanjakosopimus. Tietoliikenneyhteys jokaisessa huoneessa. Rakennusmateriaalina käytetty hyvin eristävää materiaalia, minkä vuoksi talo on erittäin energiatehokas (teräsbetonirakenne). Myös ikkunat ovat energiatehokkaat. Talossa vain ulkoseinät sekä välikatot (ontelolaatta) ovat kantavia, eli huoneiden väliseiniä voi purkaa. Ilmalämpöpumpun ja aurinkopaneelin käyttöönoton jälkeen sähköenergian kustannukset vähentyneet merkittävästi: 2023 huhtikuu 35 €, syyskuu 12,76 € (lämmitys ja muu sähkön käyttö 2 hlöä).

Muut tiedot

Palvelut

Ruokakauppa S-market Saunalahti 1,7 km. Saunalahden koulu 1,3 km, Kungsgårdin koulu ja päiväkoti (ruotsinkiel.) 1,9 km, Päiväkoti Touhula Vekaralahti 2,6 km.

Liikenneyhteydet

Linja-auto n. 300m.