Tulossa

Tulossa

Tulossa

243 m2

ASUINPINTA-ALA

2 447 857,19 €

MYYNTIHINTA

2 480 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Kuusisaari

KAUPUNGINOSA

1968

RAKENNUSVUOSI

 

Avara, moderni, laadukas, suuri rivitalon päätyasunto upein merinäkymin

Kuusiniementie 19, 00330 Helsinki

Rivitalo | 8h+k+harrastushuone+kylpyläosasto

Kuvaus

Myynnissä kolmen osakkaan pienyhtiössä, Helsingin Kuusisaaressa, valoisa ja laadukas koti, jossa on hienoa Alvar Aalto-tyylistä arkkitehtuuria 60-70-lukujen taitteesta. Isoilla ikkunoilla ja avoimilla pohjaratkaisuilla modernisoidun asunnon takapiha avautuu merelle, auringonlaskun suuntaan.

Yhtiön omistuksessa ja käytössä on yksi isoimpia rantatontteja Helsingissä. Rannassa on uusi laituri ja ranta soveltuu veneilyyn (syvä, ruopattu ranta).

Huoneistossa on 4 makuuhuonetta, koko huoneiston levyinen parveke ja terassi, jonka kattamisesta on yhtiössä tehty suunnitelma ja haettu rakennusluvat. Huoneisto on uusittu ja muokattu nykymuotoonsa 2016. Silloin uusittiin mm. kodin keittiö- ja märkätilat kokonaisuudessaan, sekä avattiin porrashuonetta mahdollisimman paljon, luoden kodille valoisat, läpitalon näkymät. Valtavasta (melkein 180 neliön) avotilasta, jossa yhdistyy luxus-olohuone ja moderni avokeittiö, avautuu koko huoneiston levyinen merimaisema. Yläkerrassa on hienot industrial-tyylin kaiteet/palkit sekä kaunis design RAIS-takka ja myös toimistohuone. Katon alkuperäiset tammipaneelit toimivat akustisina elementteinä.

Keskikerroksen sisääntuloaulasta avautuvat 2 isoa makuuhuonetta. Isosta päämakuuhuoneesta on näkymät merelle ja pihalle. Samassa kerroksessa sijaitsee yhdistetty harrastus-/kodinhoitohuone. Keskikerroksessa on myös iso spa-alue, jossa takka, moderni jacuzzi, 2 suihkua ja tilava sauna, josta näkymä merelle.

Pohjakerros on ainutlaatuinen. Sinne on rakennettu kuntosali, viinikellari, iso varastotila, biljardihuone, erillinen WC sekä iso junior suite omalla sisäänkäynnillä.

Koti sopii edustamiseen tai isolle perheelle ja esitellään vain yksityisesittelyin.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

2 447 857,19 €    8 470,09 €/m2

Velaton myyntihinta

2 480 000 €    8 581,31 €/m2

Hoitovastike

2 492,42 €/kk    8,62 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

2 492,42 €/kk    8,62 €/m2

Vesimaksu (hlö)

Huoneistotiedot

Osake No:t

487-729

Kerrosluku

2

Keittiö

Keittiössä ja ruokasalin yhteydessä on kaksi erillistä keittiösaareketta, joista toinen toimii tarjoilua- ja ruoanlaittoa helpottavana. Keittiö on hyvin varusteltu, siinä on Mielen jääkaappi/pakasti jääpalakoneella, induktioliesi sekä liesituuletin, erillisuuni ja mikroaaltouuni, astioiden lämmitin sekä Espresso kahvinkeitin.

Kph/WC

Huoneistossa on kolme erillistä kylpyhuonetta ja sauna ja lisäksi 2 erillistä wc:tä. Kylpyhuoneet ovat custom designia ja varusteltu Hans Grohe hanoilla, valaistuilla peileillä, kauneilla tasoilla ja laadukkailla seinä ja lattialaatoilla.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Energialuokitus

Energialuokka

C2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kallis-Lahti

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

A Yritys - ja isännöintipalvelut Oy Taloasema Fabianinkatu 13 LH 2, 0013 Helsinki puh 0443386558 henrik.ylikoski@taloasema.fi

Kiinteistönhoito

Kotikatu Oy

Pitkäaik. lainat

32 142,81 €

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

3 320 m2

Rakennusvuosi

1968

Kerrosluku

2

Kattotyyppi/kate

Huopa

Lämmitys

Maalämpö

Asuinhuoneistoja

3

Antenni

Kaapeli

Suoritetut korjaukset

000 Pihavalaistuksen parantaminen, Jäteaitauksen uusinta, 2001 Pannuhuoneen ilmanvaihtoritiläseinän kunnostus, 2003 Vesikaton lahden puoleisen tuulipellin korjaus, 2004 Puupaneleiden kunnostusvärjäys kadunpuoleisella julkisivulla, 2005 Puupaneleiden uusinta kadunpuoleisella julkisivulla, 2006 Pihalaatoituksen korjaaminen asunnossa A, 2007 Huoneiston C salaoja- ja sadevesiviemäröintityön käynnistys, 2008 Huoneiston C salaoja- ja sadevesiviemäröintityö, 2009 Katon kuntotutkimus, 2010 Uusien aitojen rakentaminen ja väliaitojen uusinta, aita Venekujalle, Ilmanvaihtokanavistojen puhdistus ja ilmamäärien säätö, 2012 Roskakatoksen suunnittelutyö, Aitojen pintakäsittely, villiviinien istutus, Laiturin rakentaminen ja rannan ruoppaus, 2014 Putkiston kuntotutkimus ja osittainen salaojien kuvaus, Elisa valokaapelin hankinta, 2015 Tikapuiden ja piipun sadehatun uusinta, Huoneiston C vesikaton korjaus, 2012 Lämmitysjärjestelmän muuttaminen maalämmöksi, 2016 Yhtiön vesikaton pinnoitteen uusimisen toteuttamissunnittelu, Parvekkeiden lasittaminen, Yhtiö vastasi suunnittelusta ja rakennusluvista, lasiterassien suunnittelu yhteistyössä Lumon kanssa, Yhtiön vesikaton bitumihuovan ja kattopeltien uusinta ja eristäminen, 2017 Katon sadevesijärjestelmän kuvaus, viemäreiden ja salaojien osittainen kuvaus, Laiturin sähköistyksen ja valaistuksen korjaus, 2018 Huoneistojen A ja C hormien nuohoaminen ja tarkistus, Huoneiston A salaoja kaivojen ja -kansien maanpinnalle nostaminen, salaojien sekä likaviemäreiden huuhtelu, B kosteusongelman tutkiminen ja ratkaisuvaihtoehdot, Pihavalot, Puita poistettu, 2019 huoneistojen ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien mittaus, 2020 Päävesijohdon runkoverkon sulkuventtiilien ja pyörävaraston sulkuventtiilien uusiminen, 2021 huoneistojen B ja C kosteuskartoituksen tilaaminen Raksystemsiltä, C-päädyn ulkopuolisten korjaustöiden suunnittelu ja tilaaminen, käyttöveden lämminvesijärjestelmän tutkiminen ja korjaus, salaojapumppaamon pumppujen ohjausreet.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Lehtisaaressa Alepa kauppa, noin 1,5 km, Munkkiniemessä kaupat ja koulut noin 2,5 km. Koulut ja päiväkodit: Munkkiniemi, Munkkivuori

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Lähialueella meneillään olevat asemakaava hankkeet: Osoitteeseen Kärkitie 9 suunnitellaan kolmea uutta asuinrakennusta. Olemassa oleva rakennus puretaan. Rakennusoikeus nostetaan voimassa olevan asemakaavan mukaisesta tonttitehokkuudesta (e=0,10, rakennusoikeus 300 k-m²) tonttitehokkuuteen e=0,22.