Tulossa

Tulossa

170 m2

ASUINPINTA-ALA

199 m2

KOKONAISALA

450 000 €

TARJOUSKAUPPA LÄHTÖHINTA

Sallatunturi

KAUPUNGINOSA

7 450 m2

TONTIN PINTA-ALA

 

TARJOUSKAUPPAKOHDE, TARJOUKSIA OTETAAN VASTAAN LÄHTÖHINNASTA YLÖSPÄIN.

Keselmäjärventie 5, 98900 Salla

Huvila | 3mh, oh/tupa, th, k, s, kph, 2wc, khh, parvi, jossa makuutilaa ja varasto.

Kuvaus

Upea kelohonkamökki järven rannalla, kansallispuiston ja laskettelukeskuksen äärellä.

Laskettelukeskuksen ja hiihtolatujen läheisyys, kansallispuiston kauneus, luonnon puhtaus ja rauha, kalaisa järvi hiekkarantoineen, kelomökin rauha. Ovatko nämä osa teidän perheenne kriteereistä omalle ympärivuotiseen käyttöön soveltuvalle vapaa-ajan paikalle? Jos näin, niin tämä paikka voisi olla teidän.

Mökki on rakennettu yhdelle Sallan parhaimmista tonteista, upeiden maisemien äärelle. Ympärillä kohoavat tunturit ja kesällä silmien edessä läpi päivän kimmeltävä järvi luovat tälle mökille aivan oman tunnelman, jota ei toista löydy. Lisärauhaa paikkaan tuo tämän kiinteistön yhteydessä myytävä viereinen tontti, joka on kaavoitettu virkistysalueeksi. Oma yksityisyys on siis taattu, niin paljon kuin mahdollista, lähellä alppiväen arvostamia rinteitä.

Mökin sijainti on tarkoin harkittu, mutta näin on myös mökin tilaratkaisut ja tämän toiminnalliset yksityiskohdat. Ison olohuoneen avaruus isoine ikkunoineen Keselmäjärvelle, Sallatunturille ja Ruuhitunturille, tilava tupakeittiö leivinuuneineen ja puuhelloineen, oman rauhan omaavat makuuhuoneet n. kymmenen hengen majoitukseen, kaunis takkatila, kylpyhuoneosasto järvelle suuntauvine saunanikkunoineen, eikä vähiten suojaisa ulkokeittiö, palvelevat kaikki täydellisen toimivan ja mukavan yhdessäolon ja rennon lomailun hetkiä. Täällä pääset nauttimaan mökkielämästä ja tekemisestä ympäröivässä luonnossa kaikkina neljänä vuodenaikana.

Salla on Lapin tunturikohteista ehkä monille vielä tuntematon, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Jos nautitte ei-kansoitetuista rinteistä, hiihtoladuista sekä ulkoilumaastoista, ja palveluiksi riittää muutama tasokas ravintola sekä ruokakaupat lyhyen automatkan päässä, paikallisia matkailu- ja elämystarjontaa tietenkään unohtamatta, niin Sallaa parempaa paikkaa ei löydy.

Kulkuyhteydet Rovaniemen tai Kuusamon lentokentältä onnistuu bussilla parin sadan kävelymetrin päähän mökiltä.
Olethan yhteydessä välittäjään esittelyistä ja lisätiedoista kysyäksesi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

450 000 €    2 261,31 €/m2

Muut maksut

Sähkön kulutus nykyisellä omistajalla vuodessa n. 32987 kWh / v.

Kiinteistövero

931.92 €/v

Vesimaksu

450 €/v

Isännöitsijä

100 €/v

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

732-409-66-64 ja 732-409-66-76

Kiinteistön tilannimi

Aitokeselmä ja Ilkkala II

Tontin pinta-ala

7 450 m2

Tontin omistus

Oma

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Sallan kunta puh. 040 505 8163

Käyttövesi

Kunnallinen

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

1991

Kerrosluku

2

Rakennusaine

Hirsi. Kelohirsi

Kattotyyppi/kate

Huopa

Tilat/pinta-alat

Pukuhuoneen lattia kaunista liuskekiveä. Terassi n. 50 m². Muut tilat: tuulikaappi, eteinen, takkahuone, parvi jossa mm. nukkumatilaa 4-6 hlö:lle. Parvelta käynti isoon kylmään varastoon. Säilytystiloina kaapistot, vinttikomero, ulkovarasto ja liiteri. 2 avotakkaa, toinen olohuoneessa, toinen takkahuoneessa.

Keittiö

Jääkaappi, uuni, keraaminen liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, puuhella, leivinuuni. Seinät paneelia ja lattia saarniparkettia.

Kph/WC

Kylpyhuoneessa/spa osastolla kaksi suihkua, poreamme ja kylpyhuonekaapisto. Seinät kaakelia ja lattia laattaa.

Lisätietoja

Huonekalut ja muu irtaimisto ovat neuvoteltavissa kauppaan.
Kiinteistövero rakennuksista Kiinteistö Oy Tunturikeselmälle vuodelle 2022 oli 746,31 euroa. Aitokeselmä 142,96 euroa/vuosi. Ilkkala II, 42,65 euroa/vuosi. Pihan auraus, joka ostettu yksityiseltä palveluna, viime talvikaudella oli noin 200 euroa. Vesimaksu 1,56 €/m³. Jätevesimaksu 3,73 €/m³. Ohjeellinen tonttijako. Huonekalut ja muu irtaimisto ovat neuvoteltavissa kauppaan.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Palvelut

S-market Erätuli n. 8 km. K-Market Puolukka n. 8,5 km. Sallan Liikuntakeskus n. 2 km. Sallan Hiihtokeskus n. 2 km. Sallan Kirkonkylän koulu n. 7,2 km. Kinttalanharjun varhaiskasvatuskeskus n. 9,5 km. Bussi n. 200 m. Kuusamon lentokentälle n. 100 km. Kemijärven rautatieasemalle n. 70 km.